Mobiliteitsgarantie

Gratis pechhulp bij Autobedrijf Jos Bongers

U kent het misschien wel, u bent onderweg met de auto en opeens gaat er een lampje branden. Helaas moet u meteen stoppen aan de kant van de weg. Het kan iedereen overkomen, pech onderweg. Dit is erg vervelend, zeker wanneer u op tijd op uw bestemming moet zijn.

U kunt het risico op pech onderweg verkleinen door uw auto goed te onderhouden. Daarnaast voorkomt u dure reparatiekosten door goed onderhoud. Autobedrijf Jos Bongers gelooft in de kwaliteit van het onderhoud dat de monteurs afleveren. Als u groot onderhoud laat uitvoeren óf een auto aanschaft bij Autobedrijf Jos Bongers  ontvangt u een gratis mobiliteitspas. Met deze pas heeft u recht op pechhulp binnen de EU bij autopech onderweg. Mocht u autopech krijgen, dan helpt Autobedrijf Jos Bongers u weer op weg.

Pechhulp alarmcentrale

Heeft u autopech? Dan kunt u bellen naar de pechhulpservice alarmcentrale. De pechhulp alarmcentrale helpt u snel weer op weg door het vinden van een passende oplossing. Dit kan bestaan uit technisch advies en wanneer dit niet voldoende is, komt de pechhulp naar u toe. Bij pech, in binnen- en buitenland, staan wij 24/7 voor u klaar. 

Als u groot onderhoud laat uitvoeren óf een auto aanschaft bij Autobedrijf Jos Bongers  dan kunt u één jaar onbezorgd rijden. Doet u na een jaar weer groot onderhoud, dan wordt uw mobiliteitspas verlengt.
 

Wat te doen bij autopech?

Zorg ervoor dat u de auto zo ver mogelijk rechts aan de kant van de weg zet, mocht het mogelijk zijn zet de auto in de berm. Doe vervolgens de alarmlichten aan en draai de wielen van de auto naar rechts. Trek een veiligheidshesje aan, gebruik de gevarendriehoek en blijf nooit in de auto zitten, zorg er tevens voor dat u aan de rechterkant van de auto uitstapt. Gebruik uw gevarendriehoek en zorg ervoor dat u de juiste locatie doorgeeft aan de alarmcentrale. De pechhulp alarmcentrale is bereikbaar op 088-8778087.

Wilt u gebruikt maken van de mobiliteitsgarantie van Autobedrijf Jos Bongers? Maak dan snel een afspraak voor een grote onderhoudsbeurt!

►  Bij Autobedrijf Jos Bongers behoudt u uw mobiliteitsgarantie
►  Onbezorgd rijden met de mobiliteitsgarantie
►  VHD alarmcentrale
►  De pechhulp alarmcentrale is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar