Werkplaats

In onze professionele werkplaats is plek voor alle merken en type auto’s, waar u terecht kunt voor verschillende soorten onderhoud en reparatie. Dit geldt ook voor bedrijfswagens, hybride- en elektrische auto’s.

Hierbij maken we gebruik van de modernste gereedschappen en apparatuur. Uiteraard repareren wij alleen na overleg. Ook bieden wij de mogelijkheid tot vervangend vervoer.

U bij ons onder meer terecht voor:

-  APK-keuring

-  Onderhoudsbeurt

-  Reparatie

-  Bandenwissel

-  Zomer- wintercheck

-  Aircoservice

-  Automaatbak spoelen

-  Schadetaxatie en/of herstel

-  Remmenservice

-  Ruitvervanging

Werkplaats afb 1.jpg

Automaatbak spoelen

Heeft u een auto met een automatische versnellingsbak, maar ervaart u problemen tijdens het rijden zoals moeite met schakelen of een slippende auto? Deze problemen worden vaak veroorzaakt door vervuiling. Door een automaatspoeling uit te voeren loopt uw auto weer voortreffelijk en voorkomt u blijvende problemen.

Schadeafwikkeling

Heeft uw auto een kras of een deuk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook helpen wij u met het invullen van het schadeformulier, houden we contact met de schade-expert en de verzekeringsmaatschappij

Ruitvervanging

Heeft u een sterretje of kras in uw ruit? Ons team repareert of vervangt zonder problemen uw autoruit.

Aircoservice

Voor het vullen en controleren van uw airco kunt u altijd bij ons terecht. Alleen dan bent u verzekerd van een koele zomer en minder vochtige lucht in de winter. Want een airco die niet regelmatig wordt onderhouden, ruikt op den duur niet zo fris meer en heeft een grotere kans op defecten.

Neem contact met ons op of plan nu online uw afspraak in.

werkplaats afb2.jpg